Exclusiv. Tragedie în lumea modei. A murit în această dimineață în accident de mașină. Ce a făcut în ultimele ore vedeta. FOTO

  0

  Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni dimineaţa a avut loc un grav accident rutier la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

  Creatorul de modă Rărvan Ciobanu a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un copac la Săcele, în Constanţa.

  Din primele informații, Răzvan Ciobanu a pierdut controlul volanului, având o viteză excesivă, și a intrat într-un copac. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

  Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu au fost găsite două cărți de identitate.

  Una îi aparține victimei accidentului, în timp ce celălalt buletin este al unui tânăr din Călărași.

  De asemenea, în mașină ar fi fost găsite poșeta unei femei, precum și pantofi de femeie.

  Aceleași surse mai spun că Răzvan Ciobanu venea dinspre Mamaia, însă, deocamdată, nu se știe de ce se afla pe acel drum județean (DJ 226), între localităţile Năvodari şi Săcele.

  Tatăl lui le-ar fi spus polițiștilor că Răzvan Ciobanu se îndrepta spre Vâlcea, însă acel drum nu duce spre Vâlcea.

  Mașina condusă de creatorul de modă a ieșit de pe drumul județean aproape 1 kilometru, pe câmp, până când s-a izbit de copaci. De asemenea, corpul lui a fost găsit lângă mașină.

  Potrivit surselor noastre, mașina nu era a creatorului de modă. El ar fi petrecut la Sunwaves și la Fratelli, la o masă vip, și apoi ar fi plecat cu mașina unui prieten, după ce a luat din greșeală haina acestuia de la masă.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here