Tăriceanu: Dăncilă nu a fost în vizită oficială în America. Nici eu. DECLARAȚII EXPLOZIVE

0

Călin Popescu Tăriceanu, a făcut o declarație bombă în cadrul emisiunii de la Digi24. Potrivit acestuia, americanii ar fi deschis subiectul statului paralel și că aceștia ar fi spus că statul paralel funcționează în SUA.

„Dăncilă nu a fost în vizită oficială în America. Nici eu. Nu pot să stau după un ambasador care nu poate organizat o vizită în SUA. Am avut o firmă care a aranjat întâlnirea. Contractul cu firma este public. Da, a costat 50.000 de euro. Nu am fost în calitatea oficială, am fost la o conferință organizată de Banca Mondială. Nu am avut întâlniri oficiale, pentru că nu ar fi posibil în contextul actual. Ambasada României în America nu m-a ajutat să merg în America. Cred că SUA își va schimba percepția după vizita mea”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu susține că oficialii din America cu care s-a văzut au ridicat problema statului paralel și că acesștia erau îngrijorați de Soroș.

„M-au întrebat care sunt pârghiile prin care acționează Rusia, m-au întrebat. Le-am spus că nu avem partide pro-ruse, că nu avem presă care susține Rusia. Eu nu am mers în delegație oficială, nu că nu mi-aș fi dorit să merg. Relația noastră la Wasinghton este blocată de actualul ambasador (nr. red. Goerge Maior)”.

Tăriceanu a mai declarat la digi24 că ambasadorul american la București, Hans Klemm, ar minți și că tramsite informații false în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here