LEMET a deschis magazinul LEMS din Câmpina cu o investiție de circa 20 milioane lei

1

LEMET, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național și unul dintre cei mai mari retaileri prin brand-ul LEMS, a deschis de curând, magazinul LEMS din Câmpina, jud. Prahova. Showroom-ul de mobilă LEMS are o suprafață de aproximativ 4000 mp și a necesitat o investiție de circa 20 milioane lei. Accentul a fost pus pe materiale de calitate, spațiu verde și locuri de parcare. Concret, s-a dorit maximizarea confortului și oferirea unei experiențe cât mai plăcute clienților.

LEMET a deschis magazinul LEMS din Câmpina cu o investiție de circa 20 milioane lei

Investiția include și o centrală fotovoltaică desfășurată pe o suprafață de 1500 mp. Instalația de 210 kW produce anual 250 MWh și reduce emisiile de CO2 cu 120t în fiecare an.

Descoperă și: Mobila produsă în România are ”priză” la români: Lemet și Lems au avut afaceri de 329,9 milioane lei în 2023

Extinderea magazinelor LEMS s-a produs de-a lungul anilor în municipiile și orașele României, astăzi având o rețea de 70 de magazine în țară. ”Geografia extinderii rețelei de magazine LEMS este una complexă, întotdeauna gândită și plănuită cu mult timp înainte. Când deschidem un nou magazin ținem cont de cererea de pe piața zonală, de magazinele LEMS pe care le avem deja în zonă și de o serie de alți factori calculați cu rigoare”, a declarat Costin Rujoiu, director vânzări LEMET.

Toate magazinele sunt amenajate la aceleași standarde înalte de design și de calitate, care se identifică ca făcând parte din brandul LEMS. “Showroom-urile noastre sunt proiectate pe ideea de “acasă”, gândite pentru a crea o atmosferă plăcută și reconfortantă, pentru oricine ne trece pragul”, a adăugat Daniel Belu, director marketing LEMET.

Magazinele LEMS, evoluție pozitivă în 2023

LEMS a înregistrat o cifră de afaceri în creștere, față de anul precedent, până la 330 milioane lei. Investițiile continue și susținute din ultimii ani în extinderea rețelei de magazine, soluțiile de finanțare în rate fără dobândă oferite clienților, calitatea foarte bună, prețurile atrăgătoare și brand-ul 100% românesc, au stimulat vânzările în această perioadă a anului.

Showroom-urile rețelei de magazine de mobilă LEMS oferă o gamă diversificată de produse de creditare. În funcție de locație, partenerii LEMS în ceea ce privește instituțiile de finanțare sunt următorii: STAR de la Banca Transilvania, BCR, UniCredit Consumer Finance, ING, AVANTAJ și OPTIMO de la Credit Europe, Raiffeisen, Garanti BBVA, Alpha Bank si BRD.

Adina Rizea, director general adjunct LEMET

“Oferim clienților noștri cele mai bune posibilități de achiziție pentru a-și cumpăra configurațiile de mobilier dorite. În același timp ținem seama și de procesul de achiziție, nu doar de mobila pe care o cumpără clientul nostru”, a spus Adina Rizea, director general adjunct LEMET.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here