Grampet Logistics vrea să preia Electromontaj Carpaţi, tranzacţie analizată de Consiliul Concurenţei

0

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează tranzacţia prin care Grampet Logistics SRL intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi, conform News.ro News.ro 

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grampet Logistics SRL intenţionează să preia Electromontaj Carpaţi”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Grampet Logistics SRL este un furnizor de soluţii de transport în Europa şi în Asia, care integrează diferite moduri de transport şi servicii auxiliare în lanţul logistic, oferind servicii personalizate. Compania este membră a grupului Grampet, activ în principal pe piaţa serviciilor de transport de mărfuri, cu precădere transport feroviar, şi a activităţilor conexe.

Electromontaj Carpaţi S.A. are ca obiect principal de activitate proiecte utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei nr. 21/1996, această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţ în termen de 20 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here