Florian Pop, noul Director General al Rompetrol Rafinare

0

Rompetrol Rafinare va avea un nou director general începând cu 30 septembrie, a anunțat compania petrolieră, într-un comunicat de presă.

Consiliul de Administrație l-a desemnat pe Florian Pop să preia funcția de director general.

Cine este Florian Pop

Florian Pop s-a alăturat companiei în 2001, ultima poziție deținută fiind de Director Dezvoltare și Servicii. Din acest rol, a coordonat departamentele de management ale proiectelor, bugetare și estimare costuri.

De asemenea, Florian Pop a gestionat programul de dezvoltare a rafinăriilor Petromidia și Vega.

„Ca Director General va coordona operatorul rafinăriilor Petromidia Năvodari, Vega Ploiești, dar și a singurei divizii de petrochimie din România. Strategia pe care o va dezvolta va păstra un trend operațional pozitiv, cu respectarea tuturor normelor de siguranță în exploatare”, se menționează în sursa citată.

Pe cine înlocuiește Florian Pop

Până pe data de 30 septembrie funcția de directot general este ocupată de către Felix Crudu-Tesloveanu. Acesta a fost CE_-ul companiei în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2023.

Tesloveanu va rămâne în cadrul KMG International, experiența și expertiza acumulate fiind un factor important pentru dezvoltarea activităților.

Petromidia – cea mai modernă rafinărie din România

Cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne din sud-estul Europei, cu impact semnificativ în zona Dobrogei și pe plan național.

Petromidia contribuie semnificativ la dezvoltarea activităților Rompetrol în România și în regiunea Mării Negre.

Rafinăria face legătură între activitățile de trading și aprovizionare și cele de distribuție a carburanților prin intermediul stațiilor Rompetrol din România, Moldova, Bulgaria și Georgia.

Citiți și: Rompetrol Rafinare estimează o taxă de solidaritate de 124,6 milioane de dolari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here