AirConnect operează zboruri regulate de pe Aeroportul Băneasa – Aurel Vlaicu

0

Compania aeriană regională românească AirConnect a început luni, 24 iulie 2023, operarea zborurilor regulate de pe Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu, primul zbor fiind pe ruta internă București – Baia Mare.

AirConnect a anunțat că își mută operațiunile pe Aeroportul Băneasa pentru a oferi clienților acces în cel mai nou terminal al capitalei, cu timp redus pentru toate formalitățile de check-in, control securitate, îmbarcare, debarcare, aeroport care este la doar câteva minute de centrul orașului.

„Suntem deosebit de încântați să putem oferi pasagerilor AirConnect posibilitatea de a călători de pe cel mai accesibil aeroport din București, cu un terminal recent renovat și facilitați ce vor reduce semnificativ timpul petrecut pentru toate formalitățile conexe zborului. Pasagerii noștri vor fi la doar câteva minute de centrul capitalei, ceea ce le va asigura mai mult timp pentru întâlnirile de afaceri sau activitățile personale”, a declarat Tudor Constantinescu (foto), Director General AirConnect.

În prezent, AirConnect operează zboruri din București către Baia Mare, Budapesta, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, din Constanța către Cluj-Napoca și Timișoara, iar în code-share din București și Bacău către Roma. Compania are în vedere și alte conexiuni interne pe măsură ce flota companiei va creste.

Biletele de avion AirConnect pot fi achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store şi Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here