Rapid a transferat un jucător de la Arsenal Londra

0

Cătălin Cîrjan, 20 de ani, mijlocaș ofensiv legitimat la Arsenal Londra, va evolua în ediția următoare a campionatului la echipa Rapid București.

Informația a fost confirmată de către Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, pentru GSP.ro: „Ne-am înțeles cu Cîrjan. Va semna în curând, e doar o formalitate. Urmează să apară și anunțul oficial”.

Cătălin Cîrjan va evolua sub formă de împrumut la Rapid, timp de un sezon. Tânărul jucător a semnat deja contractul cu alb-vișiniii. Potrivit înțelegerii, antrenorul Adrian Mutu va trebui să îl folosească titular pe acesta în cel puțin 50% dintre meciuri.

Cîrjan are contract cu Arsenal până în vara lui 2024. Londonezii au posibilitatea de a-i prelungi înțelegerea pe încă un sezon. În stagiunea recent încheiată, Cîrjan a bifat 22 de partide în tricoul echipei U23 a „tunarilor”. A marcat de două ori.

Înființată în 1886, echipa Arsenal Londra a câștigat de 13 ori Campionatul Angliei, de 14 ori Cupa Angliei, de două ori Cupa Ligii și are în palmares două trofee europene: Cupa Orașelor Târguri (1970) și Cupa Cupelor (1994).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here