De când pot depune primăriile cereri de finanțare pentru programul Rabla Local

0

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat joi că primăriile pot depune cereri de finanțare pentru programul Rabla Local din data de 21 aprilie.

Potrivit unui comunicat al AFM, unitățile administrativ-teritoriale pot depune cererile de finanțare și documentația aferentă prin intermediul aplicației informatice în perioada 21 aprilie 2023, ora 10.00 – 28 aprilie 2023, ora 23.59. Conform comunicatului, cconturile create și utilizate pentru înscrierea în cadrul programelor derulate de AFM rămân valabile și pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare în cadrul programului privind casarea autovehiculelor uzate.

„După încheierea contractelor de delegare încheiate de Administrația Fondului pentru Mediu cu unitățile administrativ-teritoriale și publicarea pe site-ul: www.afm.ro a listei cu UAT-urile care au încheiat contracte de delegare, AFM va publica anunțul de deschidere a sesiunii de înscriere pentru solicitanții persoane fizice și a sumelor alocate”, se mai arată în comunicat. Rabla Local este programul prin care românii pot casa maşini mai vechi de 15 ani, fără obligaţia de a cumpăra una nouă, primind la schimb suma de 3.000 lei. În 2022, programul a fost amânat de mai multe ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here