TTR2023 – Oferte de vacanţă reduse cu până la 50% la Târgul de Turism al României

0

Târgul de Turism al României are loc în perioada 23 – 26 februarie la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, o ediţie de primăvară cu preţuri reduse şi promoţii la vacanţe de lux.

La târg pot fi găsite cele mai avantajoase şi interesante oferte turistice pentru România şi străinătate. Manifestarea înregistrează un grad de internaţionalizare de 49%. Sunt 10 ţări participante: Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia şi Ungaria.

Invităm pasionaţii de călătorii să-şi transforme vacanţa de vis în realitate la #TTR2023, profitând de ofertele valabile pe perioada târgului, şi să intre în atmosfera de vacanţă din Centrul Expoziţional. Reprezentanţii industriei turismului au venit la ROMEXPO cu servicii complete de cazare şi transport către destinaţii din întreaga lume pentru ca vizitatorii să aibă parte de experienţe memorabile. Îi aşteptăm la Târgul de Turism al României să planificăm împreună următoarea călătorie„, a transmis Oana Netbai, PR Romexpo.

Câteva oferte: city break de 1 sau 8 Martie cu bilet de avion către Paris, Veneţia sau Roma; escapadă romantică pe Coasta de Azur, Riviera Italiană, în Toscana, în Malta sau în Capadoccia; cele mai frumoase locuri din România; pachete turistice reduse cu până la 40-50% şi pentru perioada Paştelui.

Pentru o vacanţă de familie recomandăm Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Tunisia, Cipru sau Croaţia, iar pentru escapade mai îndepărtate vizitatorii pot alege destinaţii precum: Thailanda, Cancun, Maldive, Republica Dominicană, Seychelles, Bali, Kenya, Zanzibar, Ibiza, Tenerife sau croaziere exclusiviste„, spun organizatorii.

Sunt oferte şi pentru 1 Mai la mare în România sau pentru vară, cu reduceri de până la 40%.

Târgul este deschis în intervalul orar 10:00 – 18:00, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă, şi între 10:00 – 16:00 duminică.

Accesul pentru vizitatori este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here