MAE a făcut publice contactele de urgenţă dedicate românilor afectaţi de cutremurele din Turcia

2
TVR

Ministerul Afacerilor Externe a făcut publice contactele de urgenţă dedicate românilor afectaţi de cutremurele din Turcia şi a recomandat ca liniile telefonice să nu fie ocupate.

Potrivit MAE, în cazul existenţei unor eventuale grupuri de cetăţeni români afectaţi, este recomandat ca o singură persoană să contacteze personalul consular, iar informaţiile să fie diseminate şi celorlalţi.

Ministerul român al Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români aflaţi în zonele afectate de cutremur să se informeze din surse oficiale despre evoluţia situaţiei de la faţa locului şi să respecte instrucţiunile autorităţilor turce.

Reprezentanţii ministerului român reiterează faptul că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României la Ankara: +90.312.447.7945 şi +90.312.447.7940, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate şi preluate de operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Totodată, cetăţenii români au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare de la Ankara: +90.532.318.1726.

MAE a informat luni dimineaţă că Ambasada României la Ankara a fost contactată pe telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice de un grup de 10 cetăţeni români – un profesor şi 9 studenţi Erasmus – care se aflau cazaţi la un hotel din localitatea Kahraman Maraş, afectată de cutremurul produs în Turcia. Aceştia au solicitat asistenţă consulară şi sprijin pentru repatriere şi au transmis că sunt în siguranţă. Ei vor fi repatriaţi cu o aeronavă militară, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

2 COMENTARII

 1. Imaginați-vă o viață în care sunteti priviți cu respect și admirație pentru frumusețea și tinerețea dumneavoastră.
  O viață în care succesul poate crește cu peste 1000%

  Firele Albe/Carunte de par, va fac sa aratati mult mai invarsta decat sunteti de fapt.
  Nu vă lăsați limitați de vârstă, atunci când vine vorba de Dragoste, Afaceri sau Carieră!

  Sute de mii de persoane au scapat de Firele Albe de Par, si acum arata mult mai tineri datorita produselor Sereni Capelli.
  Oferiti-va si dumneavoastra o sansa de a creste succesul in viata dumneavoastra.

  Folositi produsele de pe serenicapelli fara riscuri. Daca nu sunteti multumiti de rezultate in 14 zile, primiti banii inapoi.

 2. Mare lichidare de stoc la Sereni Capelli pentru Tratament Impotriva Parului Alb / Carunt / grizonant!
  Produsele functioneaza atat pentru Femei, cat si pentru Barbati, indiferent de varsta.
  Nu pierde reducerile de pana la 50% de pe serenicapelli
  Stocurile cu reduceri sunt limitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here