Cîțu se așteaptă la mai mulți candidați pentru șefia PNL

0

Premierul Florin Cîţu a declarat că după ce Consiliul Naţional al PNL va da startul congresului vor fi mai multe persoane care îşi vor anunţa candidatura pentru şefia partidului.

„Duminică, PNL dă startul congresului. (…) După ce se dă startul, cred că atunci vom vedea mai mulţi candidaţi şi este bine. Competiţia este bună, mai ales pentru liberali. Competiţia este chintesenţa liberalismului. (…) Eu zic că toţi candidaţii, toţi cei care doresc să participe în momentul în care vor avea un calendar clar al congresului vor şti exact ce să facă şi vom vedea mai multe persoane care îşi vor anunţa candidatura”, a afirmat Cîţu la B1Tv.

Întrebat dacă preşedintele PNL, Ludovic Orban, a „furat” startul anunţându-şi candidatura pentru un nou mandat, el a răspuns: „Este normal. Este preşedintele partidului. Este normal să-şi dorească să continue. Eu am candidat în echipa domniei sale în 2017. L-am susţinut. Deci nu avem nicio problemă aici”.

Despre declaraţia lui Ludovic Orban că şi-l doreşte în echipa sa, Florin Cîţu a susţinut că este vorba despre o apreciere a muncii sale ca premier. El a reiterat că susţinerea primarului Clujului, Emil Boc, îl onorează şi îl responsabilizează.

„Mă bucură că domnul Boc mă apreciază, că domnul Ludovic Orban mă apreciază. Este foarte bine să fii apreciat de preşedintele partidului, de un fost preşedinte al partidului”, a spus premierul.

Sursa: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here