Miley Cyrus distribuie un milion de dolari în acţiuni prin Cash App

0

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a încheiat un parteneriat cu Cash App pentru a distribui fanilor ei acţiuni de un milion de dolari, devenind astfel prima persoană din istorie care împarte un volum atât de mare de titluri de valoare într-o manieră aproape instantanee, relatează variety.com, citat de Agerpres.

„Vreau să contribui la răspândirea titlurilor de proprietate către un număr cât mai mare de oameni, aşadar m-am asociat cu @CashApp pentru a oferi un milion de dolari în acţiuni”, a scris ea pe Instagram şi Twitter.

Fanii vor avea şansa de a câştiga acţiuni tranzacţionate la bursă. Câştigătorii vor fi selectaţi aleator şi vor primi părţi din acţiunile companiilor tranzacţionate public prin CashApp, precizează sursa citată.

Campania a început pe 31 martie şi va continua până pe 13 aprilie sau până când întreaga sumă de un milion de dolari (în acţiuni) va fi distribuită.

Miley Cyrus, cunoscută din serialul „Hannah Montana”, a ajuns cu albumul „Plastic Hearts” pe primul loc în secţiunea rock din topul Billboard, pentru ea fiind al şaselea pe prima poziţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here