Luptătorul-deputat Daniel Ghiţă, fără mască: E declarată pandemia în România?

0

Fostul luptător Daniel Ghiţă, acum deputat PSD, cere Guvernului să desecretizeze toate contractele pe care le-a încheiat în perioada pandemiei şi spune că el nu ştie că ar fi declarată pandemie în România.

Miercuri, acesta a fost surprins în Parlament purtând masa de protecţie fără să îşi acopere nasul, scrie Agerpres.

Întrebat de jurnalişti de ce nu respectă legea şi nu poartă masca de protecţie în spaţii închise, Ghiţă a spus: „Cei care ne conduc de un an şi patru luni să răspundă pentru toate crimele, atrocităţile pe care le-au făcut până acum. E declarată pandemia în România? Eu nu ştiu că e declarată în România. (…) Vorbiţi cu Guvernul să desecretizeze toate contractele pe care le-a făcut în perioada de pandemie. Asta e economia ţării. Sunt 40 de miliarde de euro pe care Guvernul Cîţu şi Orban le-a împrumutat, dar nimeni nu răspunde pentru banii ăştia. (…) Astea sunt cele mai importante. Guvernul respectă cetăţenii pentru că a împrumutat ţara şi până la urmă şi copiii noştri vor rămâne să plătească datoria?„.

Daniel Ghiţă a fost văzut de mai multe ori în plenul Camerei Deputaţilor sau pe holul sălii de plen fără mască de protecţie sau purtând masca fără să-şi acopere şi nasul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here