‘Orban bea în Parlament’. Cine l-a ironizat

0

Replica celor de la AUR nu s-a lăsat aşteptată după ce preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a spus despre parlamentarii acestei noi formaţiuni că sunt „excentrici” şi că „mănâncă în sala de plen”.

Copreşedintele AUR George Simion i-a răspuns miercuri liberalului Orban: „Domnul Orban a spus că suntem excentrici şi mâncăm în Parlament. Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi, pentru că el bea în Parlament„.

Ce a spus Orban marţi:

Sunt excentrici şi neobişnuiţi. Ei nu sunt obişnuiţi şi nu înţeleg mulţi dintre ei unde se găsesc, că suntem în Parlamentul României, unde ai anumite rigori în ceea ce priveşte comportamentul. Nu poţi să te comporţi… Mănâncă în sala de plen, se filmează, filmează inclusiv şedinţele de Birou permanent, filmează ostentativ – atenţie, mai ales în timp ce vorbesc. E adevărat că cei care îi privesc nu cunosc întotdeauna regulamentul, prevederile regulamentare şi nu îşi dau seama că de multe ori spun nişte năzbâtii care probabil li se par foarte interesante pentru ei„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here