Ce planuri are Piedone cu locurile de parcare din Sectorul 5

0

Primăria Sectorului 5 începe, de miercuri, inventarierea şi identificarea tuturor locurilor de parcare de reşedinţă pe care le administrează.

În plus, echipele din teren vor identifica terenuri ce pot fi transformate în noi locuri de parcare.

Garajele amplasate ilegal urmează să fie demolate.

Poliţia Locală Sector 5, prin Direcţia de Control – Disciplina în Construcţii, a procedat la somarea tuturor proprietarilor de garaje.

În cazul în care proprietarii nu au ridicat garajele în termen de 24 de ore de la primirea somaţiilor, Poliţia Locală Sector 5 poate acţiona pentru ridicarea acestora. Spaţiile vor fi folosite pentru locuri de parcare.

„După ce acţiunea de inventariere şi identificare a locurilor de parcare va fi finalizată, toate informaţiile se vor regăsi într-o platformă digitală. Cetăţenii vor putea vedea în timp real locurile de parcare de reşedinţă disponibile, vor putea să îşi selecteze singuri locul de parcare dorit, iar depunerea documentelor se va face electronic, direct în platforma digitală. După ce documentele vor fi validate de către funcţionarii Primăriei, plata se va putea face tot prin intermediul online. În perioada următoare, toţi posesorii de locuri de parcare îşi vor putea reînnoi contractele prin intermediul aceleiaşi platforme”, precizează Primăria Sectorului 5.

Pe site-ul Primăriei Sectorului 5, www.sector5.ro, a fost pus în dezbatere publică noul regulament, în funcţie de care se vor atribui şi exploata locurile de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here