Campania anti-Covid: Pe cine numeşte premierul Florin Cîţu „terorişti”

0

Campaniile publice împotriva vaccinării anti-Covid sau a purtării măştii de protecţie reprezintă acţiuni similare unor „terorişti”, a declarat, vineri, prim-ministrul Florin Cîţu.

El a susţinut o declaraţie de presă la Palatul Victoria în care a vorbit de faptul că, în România, de un an, există o campanie împotriva măsurilor luate de Guvern pentru a opri pandemia.

„Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării. Aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date”, a afirmat Cîţu.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a decis să carantineze 4.000 de doze de vaccin AstraZeneca dintr-un lot retras de la imunizare de Italia. Va continua însă vaccinare cu acelaşi ser din alte loturi.

Carantinarea temporară a dozelor rămase a fost decisă până la finalizarea evaluării Agenţiei Europene a Medicamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here