IVECO investeşte în România. Discuţii cu şefii Parlamentului

0

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, s-au întâlnit, vineri, cu reprezentanţi ai companiei IVECO, ce vrea să investească în ţara noastră într-o fabrică pentru asamblarea camioanelor Armatei.

O companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în ţara noastră. Eforturile Guvernului PNL de a menţine economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-şi lansa noi proiecte în România. Am apreciat faptul că IVECO a început, recent, construcţia unei fabrici de camioane în Dâmboviţa, unde va asambla camioanele pentru Armata României, o investiţie de aproximativ 50 de milioane de euro, şi care va crea, în prima fază, 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producţie„, a transmis Orban într-un mesaj pe Facebook, alăturând fotografii de la întâlnire.

Potrivit şefului Camerei Deputaţilor, IVECO vrea să fie mult mai prezentă în România.

Am fost bucuros să aflu de la reprezentanţii companiei că doresc să îşi intensifice prezenţa în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou regional în ţara noastră. Prioritatea actualei coaliţii de guvernare o reprezintă investiţiile, singura şansă de dezvoltare a României„, a mai scris Ludovic Orban pe reţeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here