Încă un membru fondator al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul părăseşte USR

0

Ilinca Macarie, membru fondator al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul şi fost consilier local Sector 1 din partea USR, demisionează din partid, motivând că nu se mai regăseşte în sistemul de valori şi în viziunea actualei conduceri a formaţiunii.

În sfârşit, am demisionat din USR. Luasem hotărârea de mult, dar tot nu am apucat să oficializez decizia. Poate pentru că deja mă simţeam aşa de străină de această formaţiune politică, că mi se părea irelevant. Poate pentru că mai speram în ceva? Nu cred. Dar despărţirile în general sunt grele, aşa că a durat un pic. E clar, nu, de ce plec? Nu mai am ce face aici. Sunt membru fondator USB şi m-am băgat în politică pentru că voiam să fac ceva concret şi ştiam ce vreau să fac. Ştiam că pot face, numai să fiu lăsată. Nu mai am nimic în comun cu oamenii care conduc acum USR, nici ca viziune, nici ca sistem de valori (episodul Odăi a pus capac)„, a anunţat Ilinca Macarie pe Facebook.

Ceea ce numeşte „episodul Odăi” este situaţia celor peste 750 de câini îngrijiţi acolo, adăpost care, conform Primăriei Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, urmează să fie desfiinţat.

Ilinca Macarie a menţionat că „va veni şi vremea unora care vor o politică bazată pe empatie şi responsabilitate”. Experienţa USR a fost o şcoală extrem de utilă, a adăugat ea.

Macarie a criticat-o pe Clotilde Armand spre sfârşitul anului trecut pentru că nu ar cunoaşte situaţia din Piaţa Amzei.

Vineri, şi fosta senatoare Florina Presadă şi-a anunţat demisia din Uniunea Salvaţi România. Ea a motivat, la fel, că nu se mai regăseşte în acest partid de mai multă vreme, subliniind însă că „nu e timpul pierdut” pentru apariţia altor partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here