S-a vaccinat anti-COVID şi premierul Florin Cîţu

0

Premierul Florin Cîţu a fost vaccinat, sâmbătă, public, contra COVID-19 la Spitalul de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

El purta un tricou alb, pe care scria „#Împreună învingem pandemia!”.

Cîţu a dat şi un semnal românilor că este important să se vaccineze şi să respecte în continuare regulile sanitare.

Foarte, foarte uşor această vaccinare. Chiar nu am simţit nimic. (…). Mă bucur că am putut să mă vaccinez. Am făcut-o pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi, bineînţeles, să dau un semnal de încredere pentru toţi românii. Am văzut acest semnal, că românii vor să se vaccineze şi există interesul de a se înscrie pe platformă. Orice este nevoie din partea mea pentru a-i convinge pe cât mai mulţi români să se vaccineze voi face. Este important să înţelegem că, împreună cu păstrarea în continuare a măsurilor de restricţie, cu vaccinul şi tratamentele care apar, putem să învingem această pandemie. Rămânem la acelaşi efectiv (de vaccinare – n.r.) pe care l-am testat în ultimele zile, astfel încât să avem 10.400.000 de vaccinaţi până în septembrie şi nu ne vom abate de la acest obiectiv„, a afirmat Cîţu ulterior.

Vineri, când a început cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19, s-a imunizat şi preşedintele Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here