PSD are propria variantă de buget. Întâlnire cu sindicaliştii

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se întâlneşte, marţi, cu reprezentanţi ai sindicatelor pentru a le prezenta varianta social-democraţilor a bugetului pe acest an: „un buget de dezvoltare şi contestăm austeritatea promovată de actuala guvernare”.

Le vom arăta partenerilor noştri de ce echipa de specialişti care a lucrat la buget consideră că există resurse solide pentru investiţii, pentru creşterea veniturilor angajaţilor, a pensiilor pentru cei vârstnici şi pentru dublarea alocaţiilor. Adică pentru respectarea legilor ţării! Vom prelua, aşa cum am făcut şi anul trecut, toate ideile valoroase pe care partenerii noştri ni le transmit şi vom adapta proiectul de buget după discuţia de mâine. Fiindcă şi mâine sindicatele protestează în stradă împotriva austerităţii, cum fac din primele zile ale anului, îi vom invita la dialog – în direct de la proteste – pe toţi liderii sindicali aflaţi în stradă. Proiectul nostru de buget este dovada că susţinem aceleaşi principii şi credem în aceleaşi valori„, a anunţat Ciolacu.

Potrivit celor de la PSD, întâlnirea, la care participă reprezentanţi de la mai multe federaţii sindicale, se va desfăşura în sistem hibrid, atât cu prezenţă fizică, cât şi online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here