O ediţie de lux a volumului “Pământul Făgăduinţei”, de Barack Obama, cu semnătura olografă, în licitaţie la Bucureşti

0

Ediţia de lux a cărţii „Pământul Făgăduinţei”, de Barack Obama, fostul preşedinte al SUA, cu semnătura olografă a autorului, va putea fi licitată, online, la Artmark, de la 100 de euro.

Cartea va fi vândută în cadrul Licitaţiei de Artă Grafică a unui important colecţionar bucureştean, marţi, 2 februarie.

Povestea lui Obama, care a avut două mandate la Casa Albă, susţine şi o cauză nobilă pentru că veniturile din vânzarea cărţii de colecţie vor fi donate programului „Citeşte-mi 100 de poveşti!”.

Fondurile vor permite achiziţionarea unui stoc de cărţi pentru grădiniţele din România şi vor oferi posibilitatea ca la finalul celor 3 ani de grădiniţă, un copil să audă minim 100 de poveşti.

Pământul Făgăduinţei” este o relatare intimă şi de introspectivă – povestea unui om care a pus pariu cu istoria, credinţa unui organizator al comunităţii, testată pe scena mondială. Obama vorbeşte cu francheţe despre cum a împăcat candidatura la fotoliul prezidenţial ca afro-american în care îşi pusese speranţele o generaţie îmbărbătată de mesaje de „speranţă şi schimbare”, cu provocările de ordin moral pe care le presupun deciziile de mare miză ce trebuie luate. Relatează în mod deschis despre forţele care i s-au opus atât în ţară cât şi în străinătate, despre impactul pe care traiul la Casa Albă l-a avut asupra soţiei şi a fiicelor sale, şi nu-i este teamă să-şi dezvăluie îndoielile de sine şi dezamăgirile. Cu toate acestea, păstrează credinţa nestrămutată în ideea că e întotdeauna loc pentru progres în măreţul şi perpetuul experiment american – spun cei de la Artmark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here