Iuliana Roibu, jurnalist şi specialist în comunicare, a decedat la vârsta de 41 de ani

0

Iuliana Roibu a murit la 41 de ani. A fost jurnalist pe domeniul economic şi apoi s-a orientat către antreprenoriat şi consultanţă în comunicare.

Duminică, pe contul de Facebook al Iulianei Roibu a fost publicat un mesaj cutremurător: „Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soţie şi prietenă. Vă mulţumesc că aţi fost familia mea. Vă iubesc!” Cu demnitatea şi discreţia pe care i le ştiu toţi cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marţi, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească!”.

Iuliana Roibu a fost jurnalist la „Evenimentul Zilei”, „Bussines Magazin”, PRO TV şi „Financial Times”. Ulterior s-a ocupat de branding, content management, PR.

Ea era şi preşedintele Asociaţiei Române pentru Intoleranţa la Gluten – ARIG.

„Rămânem cu un imens gol în suflet pentru că am pierdut un om extraordinar de puternic, o vizionară, omul care a avut un imens impact în vieţile noastre, care ne-a adus împreună şi care ne-a dat încrederea că putem schimba lumea pentru copiii noştri, dar şi pentru alţii ca ei.

Iuliana a fost mereu cea care ne-a provocat să ne depăşim limitele, ne-a încurajat şi motivat să facem planuri şi proiecte care ne tăiau respiraţia. Iuliana a condus zi de zi activitatea noastră şi ne-a făcut să dăm ce puteam mai bun în munca pe care am desfăşurat-o la Asociaţie. Iuliana şi-a dorit ca fiecare acţiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei. Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă. Suntem alături de familie şi de cei dragi, într-o zi atât de tristă. Drum lin, om minunat! Îţi mulţumim că ne-ai atins vieţile”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here