Ionuț Leahu: Stomatologia românească este la nivel mondial – VIDEO

0

Stomatologia românească este la nivel mondial când vine vorba de dotări și de protocoalele pe care le utilizăm, a menționat Dr. Ionuț Leahu, Fondator și CEO, Clinicile Dr. Leahu, în cadrul evenimentului “Cercetare și inovare în medicină și farmacie”, organizat de PiataPresei și Club Antreprenor.

În ultimii ani am văzut peste 50.000 de pacienți și putem să ieșim cu niște studii clinice fără prea mari bătăi de cap. Pentru asta avem nevoie de acest parteneriat public-privat. Universitățile se concentrează pe toată zona de cercetare, în privat, momentan, nu avem cum să susținem această zonă. Noi avem date, informații, statistică, rezultatele muncii depuse de echipa noastră”, a spus Ionuț Leahu.

În prezent, rețeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă rețea din domeniul stomatologiei, cu prezență în 8 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu) și la Londra, având 104 cabinete, pe o suprafață a spațiilor de peste 5700 metri pătrați și cu o echipă de peste 370 de angajați. Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, rețeaua având și propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr.Leahu. Este prima entitate din industria sănătății cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

Scopul meu este ca rețeaua de clinici pe care o conduc să devină o instituție. Îmi doresc ca standardele de excelență să ajungă standarde de normalitate, pentru binele pacienților”, a afirmat Dr. Ionuț Leahu.  

Citiți și: Diana Păun: Anul care a trecut a dovedit că medicii români sunt „extrem de profesionişti şi dedicaţi”

El a remarcat parteneriatul pe care clinica sa îl are cu Universitatea Titu Maiorescu din București.

Clinicile Dr. Leahu  asigură 36 de locuri pentru rezidenții la stomatologie, pentru specializările în parodontologie, ortodonție și ortopedie dento-facială, chirurgie stomatologică și maxilo-facială, chirurgie dento-alveolară, protetică și endodonție. Pregătirea se desfășoară în cabinete dotate cu echipamente medicale de ultimă generație, sub îndrumarea a zece specialiști care activează deja în echipele pluridisciplinare ale Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here