Chuck Norris, despre atacurile de la Capitoliu: N-am fost eu

0

O inflaţie de false vedete a apărut în mediul online după protestele de la Capitoliul din Washington. O publicaţie americană a scris că însuşi actorul Chuck Norris ar fi fost văzut la această manifestaţie pro-Trump.

Însă actorul, pe seama căruia au fost făcute foarte multe glume despre puterea sa extraordinară, devenită mit după filmele în care a jucat, a dezminţit, printr-un mesaj scurt, că nu a fost în capitala SUA în acele zile şi că se află la ferma sa din Texas, alături de familie.

„Am aflat recent că era o sosie „Chuck Norris” la protestele din Capitala Washington DC. Nu am fost eu şi nu am fost acolo. Violenţa nu îşi are locul sub nicio formă în societatea noastră. Voi fi întotdeauna de partea legii şi ordinii. Prietenul vostru, Chuck Norris”, este mesajul pe care el l-a publicat pe Twitter.

Chiar şi managerul său s-a exprimat în această privinţă, afirmând că Chuck Norris este „mult mai frumos” decât sosia.

Unii au crezut că l-au văzut în mulţime inclusiv pe Jay Kay – de la Jamiroquai, însă personajul era de fapt un simplu protestatar.

Mai multe publicaţii au asociat unele persoane care au intrat în Capitoliu cu vedete, ştirile publicate ajungând virale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here