UPDATE Şefii Parlamentului, Anca Dragu şi Ludovic Orban, s-au vaccinat anti-COVID în acelaşi timp

0

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, s-au vaccinat anti-COVID împreună marţi.

Dragu şi Orban au fost dimineaţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

După finalizarea procedurilor, cei doi au susţinut o declaraţie de presă.

Anca Dragu încurajează vaccinarea

Mă bucur că am ajuns în această zi, în care vaccinul împotriva acestui virus să fie disponibil. Mă bucur că rata de vaccinare a crescut. Am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne putem relua vieţile, putem să ne vizităm familia, puteam să ne îmbrăţişăm cu cei apropiaţi, putem să reluăm activităţile, putem să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viaţa normală. Este un semn foarte bun pentru economia românească şi este un semn bun pentru acest nou început de an„, a afirmat preşedintele Senatului.

Ludovic Orban le transmite românilor să aibă încrede în vaccin

Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a le arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm viaţa în condiţii de normalitate„, a declarat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here