Proxeneţii români de la Turnul Eiffel

Autoritățile române şi franceze cu sprijinul Eurojust au trimis după gratii cinci proxeneţi care, timp de cinci ani, au “aprovizionat” Parisul cu prostituate. Proxeneţii trimiteau fete în mai multe ţări ale Europei.

0

Patru percheziții au avut loc, luni, în primele ore ale dimineţii, în localitatea Lumina din județul Constanța. Mandatele au fost puse în aplicare de oamenii legii după ce au supreavegheat activitatea infracţională a cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, proxeneţi.

Ancheta a fost făcută de poliţiştii de la IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța şi de cei francezi, cu sprijinul Eurojust.

Începând cu anul 2015, cei cinci proxeneţi ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene.

La percheziții, au fost ridicate mai multe bunuri, printre care două maşini, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri care ar putea dovedi vinovăţia celor reţinuţi.

Proxeneţii au fost reținute pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here