Toate ghișeele de la cadastru, închise

Agenția Naționala de Cadastru și Publicitate Imobiliara (ANCPI) precum și oficiile de cadastru din țară au luat măsuri pentru prevenirea aglomerației și evitării contactului direct între cetățeni.Astfel, începând de astăzi, toate ghișeele au fost închise

0

Agenția Naționala de Cadastru și Publicitate Imobiliara (ANCPI) precum și oficiile de cadastru din țară au luat măsuri pentru prevenirea aglomerației și evitării contactului direct între cetățeni.Astfel, începând de astăzi, toate ghișeele au fost închise. Totodată, la registratură nu mai sunt primite persoane din afara instituției. Iar audiențele se fac prin telefon sau mail. 

“În scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19), în perioada 12 – 31 martie 2020, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) sistează activitatea de relații cu publicul (audienţe și registratură). În aceeași perioadă va fi sistată și activitatea de lucru cu publicul (la ghișee) în toate Oficiile de Cadastru și Publicitate Imobiliară.” se arată în anunțul transmis presei, astăzi, de ANCPI.

Primirea sesizărilor, petițiilor și memoriilor se va face prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronice (relatiicupublicul@ancpi.ro) sau prin poștă. De asemenea, publicul are la dispoziție și următoarele numere de telefon și fax:

– tel.: 021.317.31.62,  021.317.73.39

– fax: 021.316.52.24”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here