Restricții către Aeroportul Otopeni. Accesul rutier modificat pe o perioadă de două luni

0

Șoferii care se întreaptă către Aeroportul Henri Coandă din Otopeni nu mai pot vira din DN 1, la dreapta, pe breteaua existentă până acum, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Începând de astăzi, accesul din Drumul Național 1 către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, se va putea efectua doar prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni. Restricţia va fi valabilă până la sfârşitul lunii aprilie.

Conform CNAIR, „începând cu data de 3 martie 2020, accesul din DN 1 către Aeroportul Internaţional Henri Coandă, sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, se va efectua prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni din DN1, km 16+120. Breteaua de acces existentă în prezent pentru intrarea din DN 1 în Aeroportul Internaţional Henri Coandă se va închide, pentru executarea lucrărilor în interiorul sensului giratoriu de la Terminalul Sosiri al Aeroportului, în vederea realizării obiectivului «Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti – Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucureşti – Faza I, Racord CF la Terminalul 1′. Se estimează că restricţia va fi instituită până în data de 30.04.2020. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară”.

O informare similară a venit și din parteat Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), care a atenționat că, începând din data de 3 martie, ora 9:00, accesul auto către Aeroportul Internaţional Henri Coandă se va efectua pe breteaua de nord, pe lângă actuala bandă de ieşire.

„Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenţie sporită semnelor de circulaţie din această zonă. Precizăm faptul că măsura este temporară şi se aplică în contextul lucrărilor CFR aflate în derulare pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă şi Gara de Nord”, menţionează oficilaii CNAB, potrivit lifenews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here