Gabriela Firea sistează lucrările pe şantierele din Bucureşti – VIDEO

0

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că a cerut sistarea lucrărilor pe toate şantierele din Municipiul Bucureşti administrate de Primăria Capitalei.

„Mulţi dintre angajaţii de pe aceste şantiere sunt din judeţele vecine sau din comunele limitrofe. Avem informaţii de la poliţiile locale că au intrat în contact cu români întorşi recent din Italia şi din Spania care nu au respectat izolarea la domiciliu. Este posibil să se fi infectat deja cu noul coronavirus. Asta ar fi însemnat ca, atunci când ar fi ajuns să cumpere medicamente într-o farmacie sau alimente într-un magazin sau, pur şi simplu, ar fi folosit mijloacele de transport în comun sau s-ar fi deplasat pe străzi, să fi transmis coronavirusul de tip nou bucureştenilor. De aceea am luat această decizie, care este în concordanţă şi cu decretul de stare de urgenţă”, a spus primarul general.

Firea a menţionat că lucrările vor fi continuate într-un ritm alert după finalizarea situaţiei critice din domeniul sănătăţii.

Citiți și:
Parcul auto al STB, redus cu 25%

Principalele proiecte la care vor fi sistate lucrările sunt: lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză, lărgirea Bulevardului Ghencea, park and ride Cora Pantelimon, Podul Ciurel, Podul Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, consolidarea Palatului Curtea Veche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here