Onțanu, dispus să facă alianță de stânga pentru alegerile locale

0

Liderul partidului ADER, Neculai Onțanu, a anunțat că este dispus să facă o alinată de stânga pentru alegerile locale, potrivit unui comunicat de presă trimis redacției. 

Redăm mai jos comunicatul:

În calitate de candidat al Partidului ADER, un partid de centru-stânga din România, la Primăria Sectorului 2, constat ceea ce anticipasem de mai mult timp, configurarea unei alianțe de dreapta și centru dreapta pentru alegerile locale din București. Susținerea de către partidele de dreapta a unui candidat unic la alegeri pentru funcția de Primar General al Capitalei nu mai este acum niciun secret. Acest lucru se va întâmpla în următoarele zile și cu un candidat unic al partidelor de dreapta și pentru funcția de primar de sector.

Este evident că acest scenariu este de mai mult timp aprobat și are ca scop preluarea Primăriei Capitalei de către partidele aflate acum la guvernare și care se dovedesc total ineficiente. Nu dorim să introducem și Capitala în haos.

În aceste condiții, solicit conducerilor partidelor de stânga și centru-stânga din București să susținem atât la nivelul Capitalei cât și la nivelul sectoarelor candidați unici. Susținerea acestor candidaturi este necesară să fie făcută pentru cel mai bine plasat în sondaje, atât pentru Primăria Capitalei, cât și pentru primăriile de sector. Orgoliile, în fața avansului dreptei în București, trebuiesc estompate.

Neculai Onțanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here