Cei mai buni 100 Angajatori. Ce oferă Groupe Renault Romania viitorilor angajați

0

Cu cei aproximativ 18.000 de angajați, Groupe Renault Romania deține poziția de lider al clasamentului „Cei mai buni 100 Angajatori”, informează banii.net

„Pe viitorii noștri colegi îi așteptăm într-un mediu dinamic, multicultural, cu tehnologii de ultimă generaţie și oportunități de dezvoltare în domenii precum: Design Engineering, Manufacturing, IT-Digital, Supply Chain, Purchasing, Quality, Finance, Marketing, Shared Services”, spune Dana Oprișan, Director Resurse Umane Groupe Renault Romania.

Astfel, sunt încurajate învăţarea continuă și implicarea fiecăruia, atât în dezvoltarea proprie cât și a celorlalţi.

„În fiecare an organizăm peste 450 000 de ore de formare, cu peste 700 de teme tehnice, de leadership și soft-skills. În plus, colegii noștri au acces direct și nelimitat la sute de cursuri online disponibile pe platforma Learning@Alliance. Fiind preocupaţi de învăţare, susţinem educaţia prin parteneriate cu universităţile, cu licee și școli profesionale, fiind promotori ai învăţământului dual. Drive Your Future, programul nostru de stagii, aduce în companie o infuzie de energie, entuziasm și idei noi din partea studenților”, precizează Dana Oprișan.

Mai multe informații, pe banii.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here