START-UP NATION ar putea avea alte condiții de acordare a banilor

0

Asociația Europeană a Tinerilor Întreprinzători (AETI), organziatie ce promovează și susține la nivel național și internațional antreprenoriatul, a depus joi, 3 octombrie 2019 la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, o nouă grilă de punctaj pentru ediția a treia a programului Start-up Nation 2019.

Această propunere a grilei de punctaj a fost redactată, după consultarea a 300 de antreprenori din România, acționari în cadrul unor IMM-uri și după consultarea a 350 de aplicanți în cadrul edițiilor trecute ale programului Start-up Nation. În acest moment, pe pagină web: www.bizleaders.ro se derulează o strângere de semnături (on-line) pentru susținerea grilei de punctaj de mai jos. Până acum, au fost înregistrate peste 720 de semnături, iar această procedura continuă.

Start-Up Nation este cel mai performant program de finanțare nerambursabilă, fără obligativitatea unui aport propriu, pentru cei care vor să între în lumea afacerilor. Interesul antreprenorilor pe care îi reprezentăm este să avem un program echitabil atât pentru cei care  vor să devină antreprenori, cât și pentru cei care sunt deja antreprenori. Astfel, grilă propusă de noi conține criterii de departajare departe de a declanșa probleme precum criteriul numărului minim de angajați pentru Start-Up Nation 2018, dar și criterii care să aducă îmbunătățiri față de Start-Up Nation 2017”, a declarat Gheorghe Velcea, expert accesare fonduri nerambursabile și președinte AETI (Asociația Europene a Tinerilor Interprinzatori).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here