Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6: Magazinele caritabile SocialXChange reușesc să aducă bucurii și să schimbe mentalități

0

După principiul “Dar din dar se face Rai”, magazinele caritabile SocialXChange ajută din nou persoanele vulnerabile. Joi, 24 octombrie 2019, aproximativ 3000 de produse vor merge către 50 de familii cu posibilități financiare reduse aflate în comuna Moroeni, județul Dâmbovița. Vorbim despre mii de articole vestimentare și de încălțăminte pentru sezonul rece, de accesorii pentru bucătărie, mobilier pentru copii, dar și jucării, plușuri, jocuri, cărți și rechizite. 

“Comunitatea Sectorului 6 ne arată ce înseamnă un proiect de succes: acel program prin care sfințești nu doar locul în care trăiești, ci îmbunătățești și viața altor persoane care au nevoie de ajutor. Magazinele caritabile SocialXChange reușesc să aducă bucurii și să schimbe mentalități, motiv pentru care invit cât mai multe persoane și companii să se alăture cauzei noastre”,a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

În acest an, este a treia oară când magazinele caritabile SocialXChange din Sectorul 6 donează oamenilor din alte localități ale țării. Această colaborare a început în 2016, atunci când reprezentantul unei parohii din județul Dâmbovița a solicitat ajutor pentru 100 de familii din zonă. Din acel moment și până în prezent, mii de produse au ajuns la persoane defavorizate din satul Glod și în comunele Doicești și Moroeni. 

Localnicii din zonă au îndeletniciri precum: valorificarea pietrei de munte, valorificarea cetinei, confecționarea coșurilor împletite de diferite dimensiuni, culegerea fructelor de pădure sau legumicultura.

Donațiile vor pleca spre familiile nevoiașe din Moroeni, joi, 24 octombrie 2019, începând cu ora 12.00 de la sediul magazinului caritabil SocialXChange din Drumul Taberei, aflat pe Aleea Lunca Cernei nr. 6A. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here