Soceram investește 20 de milioane de euro într-o nouă fabrică de BCA

0

Producătorul de materiale de construcții Soceram SA investește 20 de milioane de euro, în județul Neamț, într-o nouă unitate de producție de BCA (beton celular autoclavizat).

În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de aproximativ 90%, urmând ca fabrica să fie pusă în funcțiune în aprilie 2020.

Fabrica este amplasată în localitatea Cordun (județul Neamț).

Potrivit reprezentanților companiei, capacitatea de producție a unității va fi de 300.000 mc/an, extinând posibilitatea extinderii la 450.000 mc/an.

Utilajele și echipamentele utilizate în cadrul procesului de fabricație BCA au fost achiziționate de la furnizorul Wehrhahn GmbH din Germania.

Soceram este o companie din România, cu peste 40 de ani de experiență în producerea și comercializarea materialelor de construcții. Produsele sunt certificate ISO iar prin intermediul partenerilor, ajung atât pe piața națională, cât și pe cea europeană.

Compania produce BCA, caramidă si mortare de înaltă calitate, durabile cu caracteristici tehnice conforme standardelor europene. Soceram își dezvoltă în mod constant tehnologiile de producție și își lărgește în mod continuu portofoliul de produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here