Andrei Stoican: Liderii politici au predat statul român clanurilor interlope

0

Serviciul 112 poate fi upgradat tehnic, încât să localizeze la metru apelurile. Dispecerul de la poliţie, care lucrează singur, în ture de 24 de ore, poate fi instruit şi i se mai pot aloca încă 10 oameni. Sunt lucruri care pot fi şi trebuie rezolvate urgent. Ce nu poate fi reparat cu aceeaşi uşurinţă e acest Stat, pe care, în ultimii 30 de ani, liderii politici de toate culorile l-au predat clanurilor interlope, este de părere candidatul partidului  ADER la prezidențiale, Andrei Stoican. 

În opinia acestuia, instituţiile care trebuie să apere siguranţa cetăţenului sunt putrede: neprofesionalism înfricoşător, corupţie, nepotism, complicitate cu infractorii.

“În spatele acestei realităţi – radiografiată zilele acestea la Caracal, dar existentă în întrega Românie – se află lideri politici veroşi, fie că îşi zic vechi sau noi în politică. Aceşti lideri politici folosesc acum în favoarea lor emoţia românilor – aşa cum au făcut-o de fiecare dată – pentru a-şi “aranja” campania electorală. Ei nu caută soluţii, ci profit electoral. Problema lor astăzi este să-şi subordoneze politic STS-ul, în vederea  alegerilor”, a declarat Andrei Stoican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here