Vinarsul Brâncoveanu are o nouă identitate vizuală

0

Celebrul vinars Brâncoveanu, produs de Alexandrion Group, are acum o nouă identitate vizuală. Noua imagine a sortimentelor Brâncoveanu XO, VSOP și VS a fost prezentată pentru prima dată la Paris, în cadrul unui eveniment dedicat brandului, în data de 29 mai 2019, anunță Alexandrion Group.

„Noua înfățișare a gamei a fost creată pentru a întări ideea de poziționare premium a brandului și pentru a sublinia expresia actuală a valorilor puternice înrădăcinate în istoria sa„, a declarat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Brâncoveanu este un brand premium de vinars, recunoscut pentru autenticitatea, unicitatea și calitatea superioară a produselor sale atât local, cât și internațional. Brâncoveanu are o nouă identitate care vine să consolideze imaginea premium a brandului: o sticlă cu o nouă stilizare  cu emboss „Centuries Old Romanian Craft” și semnătura Brâncoveanu pentru unicitate, un nou logo, o nouă etichetă și o cutie individuală pentru un aspect  de impact, rafinat și foarte atractiv.

„În calitate de specialiști în designul mărcilor pentru brandurile de lux, nu facem compromisuri când vine vorba de frumusețe și atenția la detalii. (…) Noua prezentare a lui Brâncoveanu este îndrăzneață, puternică, dar elegantă și rafinată. Este îmbinarea perfectă între istorie și modernitate. Fără îndoială, succesul său va depăși așteptările”, a declarat Julien Zylbermann, international brand designer.

Vinarsul Brâncoveanu îsi are originea în istoria României, întruchipată într-una una dintre cele mai ilustre figuri istorice, un conducător emblematic, o valoare simbolică a culturii românești.

Alexandrion Group este lider în producţia și distribuţia de băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malț din țară.

Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor.

Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaţionale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediţie specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziţie în domeniul producţiei de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante premiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here