Producătorii serialului Game of Thrones pregătesc o surpriză

0

Game of Thrones s-a terminat, însă acesta nu este sfârșitul seriei. Producătorii serialului senzație se pregătesc să livreze o nouă producție, un prequel, iar filmările au început deja.

Se realizează cadre într-un loc familiar: Irlanda de Nord, care a servit că punct central pentru filmarea GoT pe parcursul întregului serial. Încă nu este clar dacă echipa de producție mai are în vedere și alte locații pentru filmări.

Jane Goldman este cel care, împreună cu autorul George R.R. Martin, se va ocupă de scenariul noului serial HBO. Regizor este S.J. Clarkson.

Mică serie urmează să se centreze pe perioada din urmă cu mii de ani înainte de evenimentele prezentate în „Game of Thrones”, o epoca în care Westeros făcea tranziția de la o lume fantastică, spre timpuri ceva mai familiare nouă, mai exact cele dominate de asaltul morților vii conduși de Umblatorii Albi.

„Westeros este un loc foarte diferit. Nu există King’s Landing, nici Tronul de Fier. Nu există niciun Targaryen. Avem de-a face cu o lume diferită și mai veche și sperăm că asta va reprezenta o parte din farmecul serialului”, a spus Martin pentru EW.

În urmă cu câteva luni, Martin scria pe blogul personal că mică serie se va numi “The Long Night. Ulterior, într-o altă postare, acesta și-a cerut scuze, spunând că prequel-ul nu are încă un titlu.

Din distribuția noului serial Game of Thrones fac parte Naomi Watts, care va interpreta rolul unei „persoane carismatice care ascunde un secret întunecat”, Jamie Campbell Bower, Georgie Henley și Miranda Richardson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here