Halucinant. Șeful CNAIR recunoaște că a stat îm genunchi până acum în fața constructorilor de autostrăzi

0

Narcis Neaga (CNAIR) a declarat în cadrul evenimentului organizat de DC Media Group, ” Upgrade România. Marile proiecte de investiții in 2019″, despre dorința de a finaliza contractele reziliate mult așteptate de comunitățile locale.

”S-a vorbit foarte mult de această antrepriză de construcții care este deja funcțională din punct de vedere legal în cadrul companiei. Această companie nu dorește, nu a dorit să intre la licitații, cel puțin în următorii ani nu dorește să perturbe piața, dorește doar să finalizeze contractele reziliate care sunt de un impact imediat și mult așteptate de comunitățile locale. 

Ne-am dorit noi să construim drumurile naționale, autostrăzi. Ar însemna să intrăm într-un conflict cu piața liberă. Nu ne-am propus acest lucru. Este un semnal cât se poate de limpede. Noi vrem să finalizăm lucrările începute și nefinalizate de către constructorii cărora le-am reziliat contractele. Vor mai fi și alte contracte reziliate pentru că nu vrem să mai stăm în genunchi în fața nimănui. Ne-am săturat de explicații, de intervenții că ”nu ne-ați dat terenul la timp”. Nu este adevărat. Într-adevăr, avem și noi păcatele noastre, însă în momentul în care se dă un ordin de începere, constructorul are front de lucru suficient încât să își desfășoare activitatea”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here