Workshop, excursie și voie bună la Horezu! 17-19 mai

0

Miroase a verde crud, a gogoși cu dulceață și a libertate. Un soare blând îți mângâie chipul, iar câmpia e plină de păpădii.

Daytour în parteneriat cu Asociația Cultural Turistică Oltenia de sub Munte te invită să petreci timp în mijlocul naturii! Profită de aer curat, de zile cu soare și oameni frumoși, într-o excursie cu și despre socializare, destinată adulților care vor să lege noi prietenii!

„Ne-am gândit că un loc minunat în care ne putem petrece câteva clipe de copilărie trebuie să fie unul încărcat de poveste, în sufletul naturii, cu iz de vacanță la bunici. De aceea, am ales Oltenia cea caldă și primitoare, plină de meșteșuguri și legată în mreje de legendă. Aici timpul nu alerga, dar nici nu stă, ci merge la pas cu omul și îl plimbă de mâna prin viață! Dacă sunteți părinți, nu ezitați în a va însoți și copiii! De cele mai mute ori, că părinte, eșți pus în situația de a alege între a petrece timp alături de copilul tău, sau compania prietenilor.Iată o propunere ce vine în întâmpinarea nevoilor amândurora! Bucură-te de o vacanță alături de copilul tău, în compania altor persoane dornice de relaxare, la fel că ține! Ia-ți copilul de mână și ia parte la o nouă aventură alături de el, la activități comune, în care vei cunoaște oameni, vei află povești noi, vei stabili conexiuni cu natură și te vei relaxa! „, a declarat Loredana Predescu, președintele Asociației Cultural Turistică Oltenia de sub Munte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here