Viceprimarul Bădulescu, mâna dreaptă a lui Firea, crede că Primăria Capitalei este SRL-ul lui. DOCUMENT

0

Viceprimarul Capitalei, cel care are delegate mai toate atribuțiile primarului general al Capitalei, de când Gabriela Firea a fost aleasă edil-șef, răspunde petițiilor oficiale că și cum Primăria Municipiului București este SRL-ul lui. 

Pe 23 Martie și pe dată de 29 Martie, MCA România a emis două comunicate cu privire la poziția Consiliului General al Capitalei pe două teme care privesc atât comunitatea evreiască din România cât și societatea civilă: amplasarea (în București) Muzeului Holocaustului și a Evreilor din România și posibilă reamplasare publică a unui bust a Mareșalului Antonescu. Cele două comunicate pot fi accesate aici:

Astăzi, 03.04.2019 am primit, de la vice-Primarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, o reacție la cele două comunicate adresate comunității internaționale. 

Reacția este adresată fondatorului MCA România, Marco M Katz, cetățean român, născut, educat și rezident în România. Răspunsul vice-Primarului Capitalei denotă superficialitate, aroganță, lipsa capacității de a înțelege importantă (pentru România) subiectelor abordate în cele două comunicate și sfidează bunul simt. Din el emană naționalism ( nu patriotism) și xenophobia, două elemente extremiste care nu au loc într-o instituție publică. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here