Tragedia inexplicabilă a unuia dintre miliardarii lumii

0

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen, proprietarul unor lanțuri de magazine de modă, care a pierdut trei din patru copii în atentatele din Sri Lanka, anunțase în urmă cu câteva zile că va lăsa întreaga avere copiilor săi.

Anders Holch Povlsen, în vârstă de 46 de ani, a făcut o avere impresionantă datorită magazinelor online de haine Asos.com și Bestseller. El este cel mai bogat om din Danemarca și proprietarul cu cele mai multe terenuri din Marea Britanie, după ce a cumpărat 13 imobile în Scoția, care au împreună aproape 90.000 de hectare, potrivit The Telegraph.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, miliardarul a publicat o scrisoare, alături de soția sa, în care anunță că toate proprietățile lor vor fi trecute pe numele copiilor.

Familia miliardarului vizita Sri Lanka, de Paște, când au avut loc atacurile teroriste soldate cu moartea a cel puțin 290 de persoane și alte sute de răniți.

„Din păcate, putem confirma aceste informații. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei. Nu mai avem niciun comentariu de făcut pe marginea acestui subiect”, a spus purtătorul de cuvânt al familiei Povlsen.

Cu trei zile înaintea atacului din Sri Lanka, una dintre fiicele miliardarului, Alma, a distribuit o fotografie pe Instagram cu cei trei frați ai ei: Astrid, Agnes și Alfred, în fața unei piscine, în Sri Lanka.

Momentan nu se știe care dintre cei trei copii și-au pierdut viața în atentate.

Potrivit Forbes, bărbatul are o avere de 6,1 miliarde de lire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here