Decizie crucială luată de McDonald’s

0
A McDonald's Big Mac, their signature sandwich is held up near the golden arches at a McDonalds's August 10, 2015, in Centreville, Virginia. AFP PHOTO/PAUL J. RICHARDS (Photo credit should read PAUL J. RICHARDS/AFP/Getty Images)

Lanţul McDonald’s va lansa la sfârşitul lunii aprilie un burger „Big Vegan” în restaurantele sale din Germania, a confirmat joi compania, relatează dpa.

„Trendul fără carne devine tot mai mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al McDonald’s, Philipp Wachholz, potrivit Agerpres.

Burgerul vegan nu va fi însă disponibil în Austria şi Elveţia.

Grupul de lobby ProVeg a promovat ani de zile extinderea opţiunilor vegane în lanţurile de restaurante de tip fast-food, în special în restaurantele unde se mănâncă burgeri, în care de cele mai multe ori singura alternativă pentru un vegan este să consume cartofi prăjiţi.

Ofertele vegane şi cererile din partea consumatorilor vegani sunt în creştere în Germania, nu numai în ceea ce priveşte meniurile standard, ci şi la reuniuni mai importante sau la gale, potrivit Asociaţiei Germane a Hotelurilor şi Restaurantelor (DEHOGA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here