Cum arată noile modele Toyota lansate în România

0

La scurt timp după Salonul Auto de la Geneva, Toyota România lansează 6 noi modele Toyota: Corolla Sedan, Corolla Hatchback și Corolla Touring Sports, RAV4, Prius Plug-In, Camry, precum și 2 noi modele Lexus: ES și UX.

Toate cele 6 modele Toyota au un numitor comun, platforma TNGA (Toyota New Global Architecture), un concept nou pe care se vor construi toate mașinile Toyota.

Pentru 2019, pe fondul unei creșteri a pieței auto estimată la 15%,Toyota România estimează o evoluție pozitivă a afacerii, cu o țintă de vânzări de 7.000 de unități Toyota și 250 de unități Lexus, și o pondere de peste 60% a modelelor hybrid.

„Am vândut aproape 13 milioane de mașini electrificate în întreaga lume și ne dorim ca până în 2050 să reducem cu 90% emisiile CO2 ale noilor vehicule, comparativ cu nivelul din 2010, contribuind astfel la un mediu mai curat,” declară Edit Târcolea, General Manager Toyota România.

Comercializarea modelelor hybrid a ajuns să reprezinte 57% din numărul unităților vândute în 2018, în creștere accelerată, față de o pondere de 24% în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here