Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt oficial din nou singuri

0

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt oficial din nou singuri. Judecătorul John Ouderkirk, care se ocupă de caz, a stabilit oficial la 12 aprilie că cei doi actori sunt din nou singuri, chiar dacă procesul de divorţ încă nu s-a încheiat, relatează online ziarele El Pais şi La Vanguardia.

Au fost unul dintre cuplurile cele mai invidiate de la Hollywood, cunoscut sub numele de ‘Brangelina’, şi păreau o familie perfectă. Însă totul s-a terminat în urmă cu doi ani şi jumătate când Angelina a depus cererea de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile.

Procesul de divorţ îşi continuă cursul, dar judecătorul a stabilit ceea ce în engleză se numeşte „bifurcation of marital status” care înseamnă practic ca Angelina Jolie, 43 de ani, şi Brad Pitt, 55 de ani, se pot considera singuri, deşi procesul de divorţ încă nu a fost finalizat.

Procesul de împărţire a bunurilor şi înţelegerea în privinţa custodiei copiilor nu au fost încă stabilite. Cei doi au împreună şase copii: Maddox, 17 ani, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12 şi Vivienne şi Knox, 10 ani.

Acordul intervine după ce fostul cuplu a cerut o altă prelungire de păstrare privată a acţiunilor judecătoreşti, potrivit documentelor din instanţă la care a avut acces revista People. Judecătorul John Ouderkirk va fi cel care va lua decizii asupra divorţului lor până la 31 decembrie 2019 .

În 2014, Angelina şi Brad s-au căsătorit într-o mică ceremonie la un castel din sudul Franţei. Cei doi actori se cunoscuseră în 2005, în timpul filmărilor la ‘Mr & Mrs Smith’. Brad Pitt era atunci căsătorit, din anul 2000, cu Jennifer Aniston.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here