ADP Sector 4 montează corturile de campanie ale PSD

0

Dacă, așa cum spune zicala, o fotografie face cât o mie de cuvinte, întrebarea zilei e câte voturi aduc pentru PSD angajații Administrației Domeniului Public al Sectorului 4, instituție aflată în subordinea primarului PSD Daniel Băluță, scriu cei de la USR Sector 4 pe pagina de facebook a partidului.

Publicarea, în presă și pe internet, a unor imagini care arată cum persoane care poartă haine cu însemnele ADP Sector 4 montează corturile electorale ale PSD ar fi trebuit să trezească din somn niște instituții precum, de exemplu, Autoritatea Electorală Centrală sau Curtea de Conturi – asta pentru că suntem curioși să știm cum s-au justificat orele lucrate, susțin reprezentanții USR.

Prin consilierul local Antonio Andrusceac, USR a adresat o solicitare formală, în baza legii accesului liber la informații publice, pentru a afla dacă între ADP Sector 4 și organizația PSD Sector 4 există un contract pentru transportul și montarea corturilor electorale.

Cazul ar putea avea inclusiv conotații penale, căci seamănă ca tras la indigo cu dosarul angajărilor fictive al lui Liviu Dragnea. Se pare că primarul Daniel Băluță e un demn urmaș al șefului său de partid, MAI susțin cei de la USR.

Reprezentanții ADP Sector 4 susțin că au contract cu PSD pentru montarea corturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here