Cine decide cu ce viteză merg trenurile în România

0

Laura Gârlă, Director Economic în cadrul Ministerului Transporturilor, Costin Mihalache, directorul general al CFR SĂ, Silvia Bărbulescu, Director Direcția Achiztii Publice din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și Elena Teodoru, șef serviciu Contencios din cadrul societății Transelectrica sunt, începând cu 18 februarie, noii membri ai Consiliului de Administrație al CFR SĂ.

Dintre vechii membri ai Consiliului de Administrație a rămas în funcție Marius Pițigoi, acesta ocupând postul încă din 2015.

Noii membri au fost numiți provizoriu, pe o perioada de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii mandatului cu încă două luni, conform legii în vigoare.

Costin Mihalache a fost numit, în urmă cu câteva zile, director general al CFR SĂ. Noul manager al societății care administrează calea ferată din țară noastră a fost consul al României la Beijing și nu e străîn de interesul în creștere al chinezilor de a dezvoltă proiecte de infrastructură feroviară în România.
În urmă unei decizii a Consiliului de Administrație al CFR SĂ, Costin Mihalache i-a luat locul la conducerea societății lui Ion Gavrilă, care era director general din luna februarie 2018.

CFR SĂ nu a făcut publice, până la acest moment, informații cu privire la motivele care au justificat această schimbare la vârful companiei. Știm, însă, că fostul ministru al Transporturilor, Lucian Șova, anunță toamna trecută că e nemulțumit de activitatea CFR în timpul mandatului fostului director. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here